Osetite novi duh Zlatibora.

Idealan spoj luksuza i tradicije.

Osetite novi duh Zlatibora.

Idealan spoj luksuza i tradicije.

Dobrodošli u hotel Zlatibor, kompleks inspirisan prirodom i potrebom za istinskim odmorom i uživanjem. Vodeći se idejom da je okolina nešto što treba da čuvamo i cenimo, želja nam je da našim gostima pružimo priliku da se odmore i kroz odabir raznolikih domaćih proizvoda daju sebi priliku da se povežu sa lokalnim bogatstvima. Najmodernije dizajnirane sobe, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala, tu su da stvore doživljaj potpune harmonije i spokoja, dok će osoblje naših, već poznatih, restorana dati sve od sebe da iskusite kuhinju Zlatibora kroz savremenu prizmu modernih načina pripreme.

potpis-hotel-

Hotel manager

Specijalne ponude

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naše posebne ponude kreirane specijalno za Vas.
Specijalni događaji, promocije i neodoljive paket ponude.

SVEŽA LETNJA AVANTURA

LJUBAVNO LETNJE OSVEŽENJE

PORODIČNO LETNJE OSVEŽENJE

Korporativne ponude

Iskoristite fantastičnu kombinaciju hotelskih sadržaja za odmor i relaksaciju, vanhotelskih aktivnosti i potencijala Zlatibora i izuzetnih uslova za održavanje nezaboravnih poslovnih događaja. Budite zapaženi, upečatljivi i u društvu najboljih! Predstavljamo Vam naše korporativne ponude.

Zlatni bor biznis paket

Tim Tonik

Hotel Zlatibor & Zlatibor Residence & Suites

Osećaj komfora Vašeg doma na sasvim novoj lokaciji. Moderno dizajnirani i luksuzno opremljeni apartmani hotela Zlatibor, predstavljaju pravu oazu u središtu urbane turističke atrakcije koju čini Zlatibor.

Različiti tipovi soba, različiti stilovi za različite doživaljaje. Sa pogledom na centar Zlatibora, naše sobe su izdizajnirane da doprinose potpunom komforu. Neka Vaša soba bude polazna tačka svake nove avanture.

Gastronomija

Ukusi tradicije i zalogaji
prirode

Gastronomska scena Zlatibora dobija novog partnera. Ukusi tradicije i zalogaji prirode. Dobro poznati šefovi kuhinja, hotela Zlatibor su tu da Vam pruže lokalne ukuse na tanjiru. Svežina sastojaka, tradicionalni recepti i moderne metode stoje iza svakog našeg jela.

Magnesium Spa & Fitness centar

Magnesium Wellness & Spa

Više od mesta za odmor i relaksaciju. „Magnesium Spa & Fitness centar“ predstavlja raj na 4000 kvadratnih metara. Ovo je mesto koje balansira prirodu, tradiciju i savremene trendove brige o telu.
Neka Vaša dobrobit bude naš zadatak.

Sastanci & događaji

Hotel Zlatibor poseduje sve što Vam je potrebno za organizaciju sastanaka i dogadjaja. Naš tim, uz podršku najsavremenijih tehnologija prezentacije i savršenog modernog prostora učiniće da Vaš dogadjaj ostane upamćen.

Aktivnosti

Opuštanje ili avantura, aktivan ili relax odmor, mogućosti je mnogo a izbor je na Vama. Hotel Zlatibor nudi pregršt dodatnih aktivnosti, istražite ih!

Specijalne ponude

Iskoristite momenat! Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naše posebne ponude kreirane specijalno za Vas. Specijalni događaji, promocije i neodoljive paket ponude.